Επιλεγμένα Άρθρα

Πως να Αποφύγετε την Τσάκιση στα Δερμάτινα Παπούτσια σας
Η αλήθεια είναι ότι υπό άλλες συνθήκες, το άρθρο αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ μικρότερο και θα έμοιαζε κάπως έτσι: Πώς να αποφύγετε την τσάκιση στα δερμάτινα παπούτσια σας: Μην τα φοράτε.

Μην φοβάστε να επιδείξετε τα παπούτσια σας. Κάθε τσάκισή τους έχει μια ιστορία να πει.

Κι όμως, υπάρχουν κάποια βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ελαχιστοποιήσετε την τσάκιση στα αγαπημένα σας παπούτσια. Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει τη σωστή εφαρμογή του παπουτσιού στο πόδι σας καθώς η αίσθηση ενός παπουτσιού είναι συχνά υποκειμενική και πρέπει πάντα να επιλέγετε ένα παπούτσι που είναι σίγουρα άνετο για εσάς.
Προβολή Δημοσίευσης
Πώς να Φροντίζετε τα Σουέντ Παπούτσια σας
Πολλοί θα σας πουν ότι τα σουέντ (suede) παπούτσια είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρηθούν, κάτι που δεν ισχύει. Είτε πρόκειται για ένα νέο ζευγάρι που θέλετε να φροντίσετε, είτε θέλετε να αναζωογονήσετε ένα παλιό, σας έχουμε φτιάξει έναν οδηγό για το πώς να φροντίζετε και να προστατεύετε τα σουέντ παπούτσια σας για να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνουν σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια ακόμη.
Προβολή Δημοσίευσης
To top
8 Μαρ

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Φέτος, η ομάδα του Spiridoula Metheniti γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με μια συζήτηση! Χάρη στη δυναμική που μας δίνει το blog μας και επειδή φέτος αυτήν την ημέρα δεν έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε προσωπικά, επιλέγουμε αυτό το μέσο για να μιλήσουμε για μια τόσο σημαντική περίσταση με αμεσότητα και οικειότητα.

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας για εμάς αποτελεί μια διαρκή υπενθύμιση να βελτιώσουμε το επίπεδο της κοινωνίας στην οποία ζούμε έχοντας περισσότερη ενσυναίσθηση, κατανόηση και επιθυμία για ολοκληρωτική αποδοχή όλων των μελών της.

Το βίντεο που ακολουθεί αποτελεί μια συζήτηση για την πορεία της Σπυριδούλας Μεθενίτη αλλά και για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα μια Γυναίκα Επιχειρηματίας.

Η ομάδα του Spiridoula Metheniti εύχεται σε όλες τις γυναίκες να είναι δυναμικές και εμπνευσμένες και να μην σταματούν ποτέ την προσπάθεια για ίσες ευκαιρίες και ίση μεταχείριση.

Επιμέλεια: Σπυριδούλα Μεθενίτη

Έλενα Κούκουρα

Η Έλενα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Vrije Universiteit of Brussels στο Communication Department. Aυτή τη στιγμή εργάζεται στο Politico, αλλά και ως Website Coordinator στο κατάστημα Spiridoula Metheniti.