Επιλεγμένα Άρθρα

Πως να Αποφύγετε την Τσάκιση στα Δερμάτινα Παπούτσια σας
Η αλήθεια είναι ότι υπό άλλες συνθήκες, το άρθρο αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ μικρότερο και θα έμοιαζε κάπως έτσι: Πώς να αποφύγετε την τσάκιση στα δερμάτινα παπούτσια σας: Μην τα φοράτε.

Μην φοβάστε να επιδείξετε τα παπούτσια σας. Κάθε τσάκισή τους έχει μια ιστορία να πει.

Κι όμως, υπάρχουν κάποια βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ελαχιστοποιήσετε την τσάκιση στα αγαπημένα σας παπούτσια. Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει τη σωστή εφαρμογή του παπουτσιού στο πόδι σας καθώς η αίσθηση ενός παπουτσιού είναι συχνά υποκειμενική και πρέπει πάντα να επιλέγετε ένα παπούτσι που είναι σίγουρα άνετο για εσάς.
Προβολή Δημοσίευσης
Πώς να Φροντίζετε τα Σουέντ Παπούτσια σας
Πολλοί θα σας πουν ότι τα σουέντ (suede) παπούτσια είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρηθούν, κάτι που δεν ισχύει. Είτε πρόκειται για ένα νέο ζευγάρι που θέλετε να φροντίσετε, είτε θέλετε να αναζωογονήσετε ένα παλιό, σας έχουμε φτιάξει έναν οδηγό για το πώς να φροντίζετε και να προστατεύετε τα σουέντ παπούτσια σας για να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνουν σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια ακόμη.
Προβολή Δημοσίευσης
To top
15 Δεκ

Οδηγίες για το Click Away

click-away-woman-shopping-bags

Πώς θα προμηθευτείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα. To Click Away είναι εδώ για να παραλαμβάνετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας προϊόντα! Εμείς με 6 απλά βήματα θα σας εξηγήσουμε πώς λειτουργεί για να διευκολύνουμε τις αγορές σας.

Δείτε το Κατάστημα
  1. Πατήστε το κουμπί “Δείτε το Κατάστημα” το οποίο σας οδηγεί στο κατάστημά μας στο Facebook.
  2. Βλέπετε τα προϊόντα μας και διαλέγετε αυτά που θέλετε για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
  3. Μας καλείτε  στο τηλέφωνό μας 22210 86849 ή μας στέλνετε μήνυμα είτε στο Facebook, είτε στο Instagram και εμείς σας κάνουμε προσωπική κράτηση.
  4. Προγραμματίζουμε το ραντεβού σας για να έρθετε να το παραλάβετε σε ώρα και μέρα που σας βολεύει, για το οποίο και θα σας στείλουμε μήνυμα επιβεβαίωσης.
  5. Στέλνετε 2 στο 13033 και έρχεστε και παραλαμβάνετε τα προϊόντα σας από το κατάστημά μας.
  6. Τα φοράτε, τα χαίρεστε και αυτό μας κάνει την καλύτερη διαφήμιση!
Ηλεκτρονική Πληρωμή
Τρόποι πληρωμής:
  1. Με POS έξω από το κατάστημά μας.
  2. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό κατόπιν συνεννόησης.
  3. Πατώντας το κουμπί “Ηλεκτρονική Πληρωμή” το οποίο σας οδηγεί σε ένα ασφαλές περιβάλλον πληρωμής που δημιουργήσαμε για τη διευκόλυνσή σας.

Let's Click Away together!

Σπυριδούλα Μεθενίτη

Είμαι μαζί σας από το 1990 πρεσβεύοντας ακλόνητα το όραμά μου: "Η κομψότητα είναι στάση ζωής". Με συνέπεια, πάθος και αφοσίωση δραστηριοποιούμαι στο χώρο των επώνυμων υποδημάτων και δερμάτινων, πάντα με άξονα την ποιότητα και το στυλ. Φροντίδα και μέριμνα μου αποτελεί η κάλυψη των πραγματικών αναγκών του κάθε πελάτη μου γιατί ο καθένας από εσάς είναι για μένα μοναδικός και ξεχωριστός. Σας ευχαριστώ ♡